Kempen KURUS sebelum RAYA & MAINTAIN KURUS selepas RAYA

PROGRAM KURUS SEBELUM RAYA DIBUKA SEKARANG!

=============================================

“EH, awalnya start projek kurus sebelum raya? Puasa pun belum, macamana nak kurus sebelum raya?”

Betul! Walaupun raya lama lagi, tapi kenalah start sekarang, takkanlah bulan puasa baru nak start, kalau sebulan dapat turun berapa kg je..

.

.

APA BEZA DIET SENDIRI DENGAN PROGRAM KAMI?

.

❌ Diet sorang sorang ni senang lemah semangat

❌ Susah nak consistent! Kejap kuat semangat, kejap down..

❌Senang keliru – tukar tukar style tercari cari diet ideal

❌Tak tahu nak rujuk siapa bila tak pasti tentang diet diamalkan, lagi lagi bila tak kurus kurus..

.

.

APA YANG KAMI TAWARKAN DALAM PROGRAM KAMI

.

❇ SUPPORT GROUP – Sentiasa menyokon anda sepanjang program sehingga anda mendapat berat ideal yang anda inginkan

.

❇ MEAL PLAN LENGKAP – Makan 5x sehari

.

❇ Coach sentiasa pantau untuk pastikan anda komited sehingga mencapai target impian

.

❇ Meal Check by Coach setiap hari

.

❇Consultation bila bila masa dari coach – nak tanya nak makan apa kat kenduri, buffet dan raya pun boleh!

.

.

Bayangkan bila raya nanti…

.

✅ bebas shopping baju raya kat semua butik

✅ bebas try semua cutting dan warna idaman

✅ nak bergambar tak payah snap banyak kali – semua gambar nampak kurus!

✅ Keyakinan lebih tinggi nak jumpa semua orang

✅ paling best bila balik raya nanti orang dah tak cam!

.

.

LAGI! 

Extra BONUS dengan Program Kurus Sebelum Raya

.

❗ILMU MAINTAIN RAYA – Tidak perlu takut berat badan naik masa raya, takdelah masalah ramadan turun sikit, raya naik lebih dari tu pulak 😭

.

.

DAFTARKAN DIRI ANDA HARI INI!

Start hari ni, jangan tangguh. Lagi cepat start, lagi cepat turun berat! Jangan tunggu last minit, sekarang ni sempat lagi nak tukar 2 saiz baju!

.

=================================

PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG

=================================

Booking tempat anda hari ini, supaya boleh start program segera!

.

Untuk info lanjut sila klik di bawah

https://forms.gle/pLt2TbwkAWhpJ5Hw7

Atau klik :

http://coachrazain.wasap.my/

http://coachrazain.wasap.my/

http://coachrazain.wasap.my/

untuk terus whatsapp kami.

.

Coach Kurus Peribadi Anda,

Coach RazAin